PEGAWAI DAN AHLI JAWATANKUASA

PERGERAKAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN AMPANG

BAGI TAHUN 2013-2016


Pengerusi Tetap

Anuar Bin Abdul Hamid (019-6685014)

Ketua Pemuda

Muhamad Nizam Bin Shith (012-2037674)


Naib Ketua Pemuda

Zulkifli Bin Rajalie (019-3294476)

IMG-20131201-WA0003

 


5 Responses to “AJK Pemuda Ampang”


  1. 1 Ainol Azmi ANuar
    August 13, 2009 at 9:44 am

    Congrates….to all UMNO youth committees……Lets us work together ..for better futurre of our….generation

    • 2 Jebat
      January 17, 2012 at 7:22 am

      Cehhh….perjuangan berlandaskan Al-Quran dan HAdis konon….pirrahhhhhhhhhhhhhhhhhh….bini presiden ko pun tak reti nak tutup aurat….nak muntahhh aku dengor…..

  2. February 5, 2010 at 11:03 pm

    Salam…
    Saya merupakan salah seorang pengikut BN dan banyak meneliti tentang perjalanan parti. Masej saya nie bukan lah untuk bincang pasal parti. Tetapi saya ingin mencadangkan kepada saudara tentang satu mekanisma baru untuk menarik pengundi. Ia adalah dengan mengunakan system sms. Jika dilihat, sms merupakan satu medium yang semkin penting pada masa ni.
    Saya melihat jentera parti telah mula menyedari kepentingan teknologi untuk menarik hati rakyat dan saya tergerak untuk mencadangkan system ini kepada saudara.
    Ok, saya akan ceritakan serba ringkas tentang system ini. Ia mengunakan sms sebagai medium untuk menyampaikan maklumat. Sebagai contoh. saudara ingin mengadakan satu program bersama rakyat, dengan mengunakan system ini. saudara dapat menyebarkan maklumat tentang program tersebut kepada rakyat dengan hanya mengunakan sms.
    Selain itu, apabila saudara ingin mengadakan mesyuarat, saudara hanya perlu menyuruh setiausaha untuk menghantar sms mengunakan system ini. saudara juga boleh merapatkan jurang antara rakyat dengan menghantar maklumat2 atau informasi berkaitan kepada rakyat dengan hanya mengunakan sms.
    Jika saudara berminat dan ingin tahu dengan lebih lanjut, boleh melayari blog ini : http://lat-kampung-boy.blogspot.com/
    Saya Cuma seorang rakyat yang ingin melihat BN kembali di hati rakyat.
    Kalau saudara nak maklumat lebih jelas. Boleh call saya : 0123292497 (syafiq)

  3. 4 Jebat
    January 17, 2012 at 7:26 am

    muka-muka ajk korang pun semua macam muka-muka lanun penyangak….mengabiskan duit negara jer….dengan rasuah projek sana sini…..bertaubatlah……cari lah perjuangan yang berlandaskan Islam….

  4. 5 shamsul zaiful bin mohd zaini
    April 27, 2012 at 11:50 pm

    aktiviti tu biarlah yg berguna untuk pemuda bangsa…jgn buat aktiviti untuk exco saja …sampai bila…sampai bila aku nak mendengar org mengata kelemahan exco pemuda ampang…………aku rindu………………..rindu………………amat rindukan suasana era 90an sampai awal 2000…..semua exco tahu buat kerja!!tahu mana nak cekau duit untuk pemuda….cakap pemuda harapan bangsa……..tak boleh kamu yg memegang atau gatal memegang tunjak bertanggung jawap sikit!!!!!!!! buat aktiviti untuk merapatkan silratulrahim kita balik……buat pengorbanan untuk mencari duit untuk pemuda…..jangan hanya menadah tangan menyalah kan orang tu tak bagi peruntukan orang ni tak bagi peruntukan………kalau kalian berani memegang tampuk kepercayaan orang melayu…….tampuk yang betul diamanahkan kepada kalian…ini bukan main2………ingat!!!! kerana kalian lah bangsa kita akan dijajah…mana semangat kalian untuk membimbing dan berakal!!! kalau berucap pendekar sana pendekar sini…MANA!!!!!!!!!!!!!!!!!! TUNJUKKAN SIAPA ORG MELAYU………..BUKAN NYA MANUSIA TABUNG UJI!!!! KALIAN LAH PEMINPIN….JGN BUAT DOSA BROOO…..kalau tak larat turunnnn…..di akhir bicara…susun lah strategi macam mana melayu nak bersatu….buat lah aktiviti…sukan ,agama,kurikulum..dan banyak lg…berusahalah untuk mendapatkan peruntukan untuk aktiviti tersebut….kalau kalian hendak pendekar melayu kuat belakang kamu….dahulu seorang exco pemuda ampang berjalan dibelakangnya penuh hulubalang…..sekarang dimana DEEEEEEERRR…..semua dah lari ke parti BERBIJI MATA………lu fikir lah sendiri…………..assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatu….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Twitter Rasmi Pemuda Ampang

Takwim

July 2014
M T W T F S S
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 19,092 hits

Archives


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,077 other followers

%d bloggers like this: